Veluwe vakantiehuis

Vindt op de Veluwe uw vakantiehuis!

Kom de gevarieerde gebieden van Natuurmonumenten op de Veluwe beleven bij De Wyckel! Op de Veluwe uw vakantiehuis vinden? De Wyckel heeft uw perfecte Veluwe vakantiehuis al gevonden! Uitgestrekte bossen, heideheuvels en zandverstuivingen, met herten, reeën en wilde zwijnen. Geniet in en om het park van uw wel verdiende rust!

Op de Veluwe staat uw vakantiehuis!

Geniet in en rond het park van uw welverdiende rust. De bossen en landerijen grenzen aan het park. Ontdek al het moois wandelend of op de fiets. Het park ligt aan de rand van Oldebroek. Elburg, Heerde, Nunspeet en Epe liggen in de nabije omgeving!

Het park is slechts een paar kilometer verwijderd van het Zuiderzeestadje Elburg, en het Veluwemeer ligt op een steenworp afstand. Op 3 kilometer van Landleven de Wyckel vindt u de stranden van Elburg. U kunt hier zeilen, kanoën of vissen. Vanaf Elburg vertrekken rondvaartboten voor dagtochten naar onder ander het vissersdorp Urk.

Elburg heeft een historische binnenstad met eeuwenoude monumentale panden, een oude vissershaven en natuurlijk talloze terrassen. Iets verder weg ligt Hanzestad Kampen aan de IJssel. Het vakantiepark is kleinschalig ingericht zodat er meer geïnvesteerd kon worden in de duurzaamheid van de woningen wat zorgt voor maximaal comfort in uw Veluwe vakantiehuis.

Alle voordelen van ons park!

Ons park ligt aan de rand van de Veluwe vlakbij de randmeren. Landleven de Wyckel is omgeven door bossen en landerijen. Het prachtige landgoed ‘De Haere’ grenst aan het park. Hier kunt u echt
genieten en tot rust komen.

  • Gemoedelijk en kleinschalig
  • Midden op de Veluwe
  • Een paar kilometer verwijderd van Elburg
  • Perfect om helemaal tot uzelf te komen
  • Duurzame woningen

Ja, ik ben geïnteresseerd in een vakantiehuisje op de Veluwe.

Op de Veluwe een vakantiehuis hebben? Bent u op zoek naar rust en ontspanning, maar ook van een natuurschone omgeving? Dan helpen wij u graag met ons brede aanbod vakantiehuizen. Vraag een brochure aan of neem direct contact op met Landleven de Wyckel! Bent u er al helemaal over uit en wilt niet langer wachten? U kunt nu uw huisje direct reserveren!
Contact aanvragen