Vakantiehuisje op de Veluwe

Vakantiehuisje op de Veluwe!

Op zoek naar een vakantie huisje op de Veluwe? Dan bent u bij landleven De Wyckel aan het juiste adres. De Wyckel heeft een uitgebreid aanbod als het gaat om vakantie huisjes op de Veluwe! Geniet in en rond het park van uw welverdiende rust en de prachtige natuur.

Het leukste vakantiehuisje op de Veluwe!

Een huisje huren op de Veluwe betekent rust en ontspanning. Bij Landleven de Wyckel staat kwaliteit van leven hoog in het vaandel. Daarom hebben we ons vakantiepark kleinschalig en gemoedelijk ingericht. Door de opzet van het park kunt u heerlijk van uw rust en privacy genieten.

Het park is slechts een paar kilometer verwijderd van het Zuiderzeestadje Elburg, en het Veluwemeer ligt op een steenworp afstand. Op 3 kilometer van Landleven de Wyckel vindt u de stranden van Elburg. U kunt hier zeilen, kanoën of vissen. Vanaf Elburg vertrekken rondvaartboten voor dagtochten naar onder ander het vissersdorp Urk. Elburg heeft een historische binnenstad met eeuwenoude monumentale panden, een oude vissershaven en natuurlijk talloze terrassen. Iets verder weg ligt Hanzestad Kampen aan de IJssel. Het vakantiepark is kleinschalig ingericht zodat er meer geïnvesteerd kon worden in de duurzaamheid van de woningen wat zorgt voor maximaal comfortabel verblijf wanneer een huisje huren in de Veluwe op uw lijstje staat.

Alle voordelen van ons park!

Ons park ligt aan de rand van de Veluwe vlakbij de randmeren. Landleven de Wyckel is omgeven door bossen en landerijen. Het prachtige landgoed ‘De Haere’ grenst aan het park. Hier kunt u echt
genieten en tot rust komen.

  • Gemoedelijk en kleinschalig
  • Midden op de Veluwe
  • Een paar kilometer verwijderd van Elburg
  • Perfect om helemaal tot uzelf te komen
  • Duurzame woningen

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre. Maak een prachtige fietstocht of een romantische wandel tocht door de Veluwe en kom helemaal tot rust.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een vakantiehuisje op de Veluwe.

Op zoek naar een vakantiehuis op de Veluwe om te kopen die helemaal aansluit op uw wensen? Bent u op zoek naar rust en ontspanning, maar ook van een natuurschone omgeving? Vraag dan een brochure aan of neem direct contact op met Landleven de Wyckel! Bent u er al helemaal over uit en wilt niet langer wachten met een huisje huren op de Veluwe? U kunt nu uw huisje direct reserveren!
Contact aanvragen