Vakantiehuisje kopen

Vakantiehuisje kopen

Wilt u een vakantiehuisje kopen? Landleven De Wyckel heeft een uitgebreid aanbod als het gaat om het verhuur- en verkoop van vakantiehuizen op de Veluwe.

Waarom een vakantiehuisje kopen

Een vakantiehuisje kopen betekent rust en ontspanning. Bij Landleven de Wyckel staat kwaliteit van leven hoog in het vaandel. Daarom hebben we ons vakantiepark kleinschalig en gemoedelijk ingericht. Door de opzet van het park garanderen wij u rust en privacy. Het park is slechts een paar kilometer verwijderd van het Zuiderzeestadje Elburg, en het Veluwemeer ligt op een steenworp afstand. Volop mogelijkheden dus in de omgeving van ons park!
Het vakantiepark is kleinschalig ingericht en biedt relatief weinig faciliteiten, zodat er meer geïnvesteerd kon worden in de duurzaamheid van de woningen wat zorgt voor maximaal comfortabel verblijf in uw vakantiehuis en vakantiepark.

Voordelen van een vakantiehuisje kopen:

  • Gemoedelijk en kleinschalig
  • Midden op de Veluwe
  • Een paar kilometer verwijderd van Elburg
  • Perfect om helemaal tot uzelf te komen
  • Duurzame woningen

Ja, ik ben geïnteresseerd om een vakantiehuisje te kopen!

Op zoek naar een vakantiehuisje om te kopen die helemaal aansluit op uw wensen? Bent u op zoek naar rust en ontspanning, maar ook van een natuurschone omgeving? Vraag dan een brochure aan of neem direct contact op met Landleven de Wyckel!

Contact aanvragen