Tweede huis kopen

Chalets gebouwd van de beste materialen

Kom tot rust in uw tweede huis met de Veluwe als uw achtertuin. Op ons park zijn meerdere comfortabele recreatiewoningen te koop nieuw of gebruikt, al onze vakantiehuizen zijn gebouwd van de beste materialen. Uniek in hun soort. Comfort en klasse komen zo heel dichtbij. De ideale plek om bij te komen. Ervaar de rust en ruimte van Landleven de Wyckel. Er zijn verschillende mogelijkheden. Koop een vakantiehuis als belegging en laat de verhuur aan het team van Landleven de Wyckel over. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is natuurlijk ook mogelijk.

Bezoek onze open huis dagen om u volledig te laten informeren over vakantiewoningen als investering of voor eigen gebruik.

Voor meer informatie? Neem contact met ons op via 0341-276905 of vraag een brochure aan.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

    

Aanbod gebruikte vakantiewoningen

Landleven de Wyckel heeft naast een uniek nieuw aanbod op het park ook een aanbod in gebruikte chalets en vakantiewoningen. Ook deze chalets zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en stralen duurzaamheid en klasse uit. Naast chalets heeft ons park ook een aanbod aan stenen recreatiewoningen. Bent u benieuwd naar het actuele aanbod op Landleven de Wyckel?

Klik op onderstaande link. Onze huismakelaar Veluwe Chalets uit Ermelo heeft het complete aanbod van onze gebruikte recreatiewoningen op zijn website gepresenteerd.

klik hier voor het actuele aanbod gebruikte chalets

Wilt u meer informatie ontvangen over de aankoop en of verhuur mogelijkheden? Hieronder bieden wij de mogelijkheid om een brochure aan te vragen. Wij nemen dan binnen een korte tijd contact met u op om u van alle informatie te voorzien.

Vraag hier uw brochure aan:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht