Recreatiewoning Veluwe kopen

Recreatiewoning Veluwe kopen

Wilt u een recreatiewoning op de Veluwe kopen? Landleven De Wyckel heeft een uitgebreid aanbod als het gaat om de verhuur en verkoop van vakantiehuizen op de Veluwe. Op ons vakantiepark vindt u de rust die u verdiend. Gun uzelf daarom die nodige ontspanning op zijn tijd. Wanneer u zich rust kunt veroorloven, kunt u die rust bij ons pakken in een prachtige natuurrijke omgeving. Omgeef uzelf in de bossen en tussen de landerijen op de Veluwe. Eén van onze recreatiewoningen kopen betekent voor u misschien wel het begin van een gebalanceerd leven tussen rust, ontspanning en anderzijds uw normale dagelijks leven met bezigheden. Hoe heerlijk is het als u die twee in balans krijgt dankzij de rust die u vindt bij Landleven De Wyckel?

Voordelen van een recreatiewoning op de Veluwe kopen

Een recreatiewoning betekent rust en ontspanning. Bij Landleven De Wyckel staat kwaliteit van leven hoog in het vaandel. Daarom hebben we ons vakantiepark kleinschalig en gemoedelijk ingericht. Door de opzet van het park garanderen wij u rust en privacy. Het park is slechts een paar kilometer verwijderd van het Zuiderzeestadje Elburg en het Veluwemeer ligt op een steenworp afstand. Volop mogelijkheden tot ontspanning dus in de omgeving van ons park!

Wanneer u een recreatiewoning op de Veluwe koopt, krijgt u daar onderstaande voor terug:

  • Een duurzame woning midden op de Veluwe
  • Een Gemoedelijke en kleinschalige parkomgeving
  • Het stadje Elburg een paar kilometer verderop
  • De perfecte plek om helemaal tot uzelf te komen

Waarom een recreatiewoning op de Veluwe kopen?

Het vakantiepark is kleinschalig ingericht en biedt relatief weinig faciliteiten. Hier is bewust voor kozen, zodat er meer geïnvesteerd kon worden in de duurzaamheid van de woningen, wat zorgt voor een maximaal comfortabel verblijf in uw vakantiehuis op vakantiepark De Wyckel.

U kunt uit verschillende soorten recreatiewoningen kiezen wanneer u besluit een recreatiewoning te kopen. Alle huizen zijn ruim opgezet en goed onderhouden vanbinnen en vanbuiten. U kunt kiezen uit huizen voor 2-4 personen en huizen geschikt voor 2-5 personen.

Ja, ik ben geïnteresseerd om een recreatiewoning op de Veluwe te kopen!

Op zoek naar een recreatiewoning op de Veluwe om te kopen die helemaal aansluit op uw wensen? Bent u op zoek naar rust en ontspanning, maar wilt u ook van een natuurschone omgeving genieten? Vraag dan een brochure aan of neem direct contact op met Landleven De Wyckel!

Contact aanvragen