Recreatiewoning kopen

Recreatiewoning kopen

Bent u op zoek naar een recreatiewoning om te kopen? Landleven De Wyckel heeft een uitgebreid aanbod als het gaat om de verhuur- en verkoop van vakantiehuizen op de Veluwe. Kom genieten van de rijke natuur op de Veluwe in één van onze ruime recreatiewoningen. U zult hier ontspanning vinden en loslaten van de chaos buiten Landleven De Wyckel. Op en om het park vindt u prachtige elementen van de natuur waardoor u totaal tot rust kunt komen. Neem direct een kijkje bij onze beschikbare vakantiehuizen.

Waarom een recreatiewoning kopen?

Een recreatiewoning kopen betekent rust en ontspanning. Bij Landleven de Wyckel staat kwaliteit van leven hoog in het vaandel. Daarom hebben we ons vakantiepark kleinschalig en gemoedelijk ingericht. Door de opzet van het park garanderen wij u rust en privacy. Het park is slechts een paar kilometer verwijderd van het Zuiderzeestadje Elburg en het Veluwemeer ligt op een steenworp afstand. Volop mogelijkheden dus in de omgeving van ons park!

Het vakantiepark is zeer bewust kleinschalig ingericht en biedt relatief weinig faciliteiten, zodat er meer geïnvesteerd kon worden in de duurzaamheid van de woningen, wat zorgt voor een maximaal comfortabel verblijf in uw vakantiehuis op ons vakantiepark. Back to basic dus, maar toch met een luxe gevoel dankzij de ruim opgezette recreatiewoningen. Binnen in uw vakantiehuis zult u niks te kort komen. De woningen zijn goed verzorgd en praktisch ingericht met een nette badkamer en een keuken met voldoende voorzieningen.

Voordelen van een recreatiewoning kopen

  • Gemoedelijk en kleinschalig
  • Midden op de Veluwe
  • Een paar kilometer verwijderd van Elburg
  • Perfect om helemaal tot uzelf te komen
  • Duurzame woningen

Soorten recreatiewoningen

Bij Landleven De Wyckel kunt u kiezen u verschillende soorten recreatiewoningen. Zo kunt een vakantiehuis voor 2-4 personen huren of kopen, maar ook een woning huren of kopen geschikt voor 2-5 personen. De recreatiewoningen zijn gelegen te midden van bossen en landerijen. Loop vanaf uw huis direct het bis in en geniet van de rust die deze omgeving u biedt. De natuurrijke omgeving maakt een recreatiewoning kopen bij Landleven De Wyckel helemaal waard! Zo heeft u altijd uw eigen ontspanningstoevluchtsoord.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een recreatiewoning kopen!

Op zoek naar een recreatiewoning om te kopen die helemaal aansluit op uw wensen? Bent u op zoek naar rust en ontspanning, maar houdt u ook van een natuurschone omgeving? Vraag dan een brochure aan of neem direct contact op met Landleven de Wyckel!

Contact aanvragen