Recreatiepark Veluwe

Op zoek naar een recreatiepark op de Veluwe om uw eigen recreatiewoning te kopen? Landleven De Wyckel heeft een uitgebreid aanbod vakantiehuizen als het gaat om de verhuur en verkoop van vakantiehuizen op de Veluwe. Op ons recreatiepark vindt u de rust die u verdiend. Het is aan u om uzelf die rust te gunnen. Met een eigen recreatiewoning op een verzorgd en net recreatiepark op de Veluwe heeft u altijd uw eigen ontspanningstoevluchtsoord in Nederland.

Voordelen van een recreatiewoning kopen

Een recreatiepark betekent rust en ontspanning. Bij Landleven De Wyckel staat kwaliteit van leven hoog in het vaandel. Daarom hebben we ons vakantiepark kleinschalig en gemoedelijk ingericht. Door de opzet van het park garanderen wij u rust en privacy. Het park is slechts een paar kilometer verwijderd van het Zuiderzeestadje Elburg en het Veluwemeer ligt op een steenworp afstand. Daarnaast is de omgeving voorzien van vele mooie fiets- en wandelroutes, zodat u makkelijk de omgeving kunt verkennen. Volop mogelijkheden dus in de omgeving van ons park!

Voordelen van een recreatiewoning op ons recreatiepark op de Veluwe kopen:

  • Gemoedelijk en kleinschalig
  • Midden op de Veluwe
  • Een paar kilometer verwijderd van Elburg
  • Perfect om helemaal tot uzelf te komen
  • Duurzame woningen

Soorten recreatiewoningen

Het vakantiepark is kleinschalig ingericht en biedt relatief weinig faciliteiten, zodat er meer geïnvesteerd kon worden in de duurzaamheid van de woningen, wat zorgt voor een maximaal comfortabel verblijf in uw vakantiehuis op ons recreatiepark. Bij Landleven De Wyckel kunt u kiezen u verschillende soorten recreatiewoningen. Zo kunt een vakantiehuis voor 2-4 personen huren of kopen, maar ook een woning huren of kopen geschikt voor 2-5 personen. De recreatiewoningen zijn gelegen te midden van bossen en landerijen. Loop vanaf uw huis direct het bis in en geniet van de rust die deze omgeving u biedt. De natuurrijke omgeving maakt een recreatiewoning kopen bij Landleven De Wyckel helemaal waard! Zo heeft u altijd uw eigen ontspanningstoevluchtsoord.

Ja, ik ben geïnteresseerd om te wonen op een recreatiepark op de Veluwe!

Op zoek naar een recreatiepark op de Veluwe die helemaal aansluit op uw wensen? Bent u op zoek naar rust en ontspanning, maar houdt u ook van een natuurschone omgeving? Vraag dan een brochure aan of neem direct contact op met Landleven de Wyckel!

Contact aanvragen