Park

Vol rust en ruimte

Het park ligt aan de rand van de Veluwe vlakbij de randmeren. Kwaliteit van leven staat bovenaan in ons kleinschalige park. Landleven de Wyckel is omgeven door bossen en landerijen. Het prachtige landgoed ‘De Haere’ grenst aan het park.

Uw eigen vakantiehuis op de Veluwe? Op Landleven de Wyckel is gestart met de bouw en verkoop van 28 gelijkvloerse riante vakantiehuizen. De royale kavels grenzen aan de bosrand of kijken uit over de landerijen.

Geniet van uw eigen stukje Veluwe!

Welkom op de website van De Wyckel. Landleven De Wyckel is een gemoedelijk vakantiepark gelegen aan de rand van Oldebroek, tussen de bossen en landerijen. Bij ons kunt u een vakantiehuis op de Veluwe huren. Als u op zoek bent naar een plek waar u tot rust kunt komen en van uw privacy kunt genieten, kunt u bij ons dus uitstekend terecht. Met een vakantiehuis op de Veluwe kunt u zich perfect even afsluiten van de hectische buitenwereld. Omringd door de prachtige natuur die de Veluwe te bieden heeft kunt u in een vakantiehuis op de Veluwe van Landleven De Wyckel genieten van dat boek dat al zo lang klaar ligt om gelezen te worden, van een wandeltocht of een verfrissende fietstocht door de omgeving. Met een verblijf op Landleven De Wyckel kunt u uzelf weer even opladen.

Uw eigen vakantiehuis op de Veluwe?

Het is op De Wyckel ook mogelijk om een vakantiehuis op de Veluwe te kopen. Wij verkopen diverse comfortabele vakantiehuizen die allemaal gebouwd zijn van hoogwaardige, kwalitatieve materialen. Al onze vakantiehuizen zijn uniek en zeer comfortabel en daarom bijzonder geschikt om in uit te rusten. Als u niet een vakantiehuis op de Veluwe voor uzelf wilt kopen, is het ook mogelijk om deze als een investering te kopen. U kunt het verhuur van het vakantiehuisje dan aan ons overlaten. Dat brengt allerlei fiscale voordelen met zich mee voor u. Zo kunt u onder meer een gedeelte van de BTW terugvorderen, zijn de opbrengsten van het verhuur vrij van inkomstenbelasting en geniet u jaarlijks van rendement.

De ligging van ons park

De vakantiehuizen op de Veluwe van De Wyckel zijn prachtig gelegen. Ons park ligt vlakbij het Zuiderzeestadje Elburg en het Veluwemeer. Een vakantiehuis op de Veluwe van ons is omringd door bomen, landerijen en gelegen vlakbij de randmeren. Vanwege de inrichting van het park bent u bij ons altijd verzekerd van uw rust en privacy. Ook als u er liever even op uit gaat is er altijd wel wat te doen. Maak een tocht door de natuur, ga eventjes zwemen in de randmeren of neem een kijkje in plaatsen in de omgeving, zoals Elburg. Er zijn talloze mogelijkheden.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis op de Veluwe van Landleven De Wyckel? Reserveer dan direct, of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt bellen naar +31 (0) 525 654169, een e-mail sturen, of het contactformulier invullen. Ook is het mogelijk een brochure aan te vragen.