Park

Landleven de Wyckel

Op landleven De Wyckel kunt u terecht voor een heerlijk weekendje weg of het kopen van een duurzame vakantiewoning. Het park ligt aan de rand van de Veluwe vlakbij de randmeren. Kwaliteit van leven staat bovenaan in ons park. Landleven de Wyckel is omgeven door bossen en landerijen. Het prachtige landgoed ‘De Haere’ grenst aan het park waar u gemakkelijk met de hond uren kan genieten van wat de natuur u te bieden heeft.

Landleven de Wyckel heeft een uitgesproken doelgroep gekozen. Bent u op zoek naar een recreatiechalet om in alle rust te genieten van de omgeving, eropuit te gaan wandelend of op de fiets? Landleven de Wyckel biedt een unieke beleving. Het park heeft geen faciliteiten zoals u op vele parken ziet. De omgeving is de grootste faciliteit van het park. Met zijn duurzame luxe recreatiechalets ademt het park luxe en klasse uit.

Vlakbij het park zijn de Dokter A. Vogeltuinen te vinden. Een unieke omgeving en een kijkje in de keuken van Dokter A. Vogel.

Uw eigen chalet kopen op de Veluwe

Bent u op zoek naar een tweede huis in de vorm van een chalet? Op Landleven de Wyckel is een uniek aanbod van gebruikte en nieuw te bouwen recreatiechalets die worden verkocht op eigen grond op unieke plekken. Een voorbeeld hiervan: Een gebruikte woning met een interne sauna en voor 5 personen? Of een nieuw te bouwen chalet met een eigen wandelpad het bos in?

Op de Wyckel is er voor elk budget een geschikt chalet te koop. Het beheer wordt indien gewenst helemaal voor u uit handen genomen. Ook eventueel de verhuur. Bent u op zoek naar een investering of wilt u uw chalet verhuren als u er zelf niet bent? De Wyckel heeft een uitstekend verhuurprogramma waarmee alles voor u uit handen wordt genomen. Grasmaaien, administratie en in en uitchecken wordt volledig verzorgd.

 

Uw chalet huren op de Veluwe

Wilt u even helemaal tot rust komen en bent u de dagelijkse stress even helemaal zat? Op landleven de Wyckel is tot rust komen erg makkelijk. Met luxe recreatiechalets van 2 tot 6 personen biedt het park een unieke beleving vlakbij het Veluwemeer, Zwolle en het prachtige natuurgebied De Haere.

Bekijk ons aanbod aan luxe chalets of bel ons direct voor een reservering op: 0525-654169.

 

De ligging van het park

De chalets op De Wyckel zijn prachtig gelegen. Het park ligt vlakbij het Zuiderzeestadje Elburg en het Veluwemeer. Een vakantiehuis op de Veluwe van ons is omringd door bomen, landerijen en gelegen vlakbij de randmeren. Vanwege de inrichting van het park bent u bij ons altijd verzekerd van uw rust en privacy. Ook als u er liever even op uit gaat is er altijd wel wat te doen. Maak een tocht door de natuur, ga eventjes zwemen in de randmeren of neem een kijkje in plaatsen in de omgeving, zoals Elburg. Er zijn talloze mogelijkheden.