Huisje Veluwe

Huisje op de Veluwe!

Wilt u een gezellig een huisje op de Veluwe? Dan bent u bij landleven De Wyckel aan het juiste adres. De Wyckel heeft een uitgebreid aanbod als het gaat om uw huisje huren op de Veluwe! Uitgestrekte bossen, heideheuvels en zandverstuivingen, met herten, reeën en wilde zwijnen. Geniet in en om het park van uw wel verdiende rust.

Waarom een huisje op de Veluwe?

Een huisje op de Veluwe biedt schitterend uitzicht, rust en ontspanning. Wij hebben ons vakantiepark kleinschalig en gemoedelijk ingericht, zo dat u optimaal kunt genieten van uw rust en privacy.

Het rustige en mooie park Landleven De Wyckel is prachtig gelegen te midden van bossen en landerijen. Het park grenst aan Landgoed De Haere. Deze locatie is uiterst geschikt voor rustzoekers. Proef de sfeer in de omgeving en kom geheel tot rust of verken de omgeving met de prachtige fiets- en wandelroutes die in de omgeving zijn uitgezet.

Een huisje op de Veluwe, Leuk voor iedereen!

Ons park ligt aan de rand van de Veluwe vlakbij de randmeren. Landleven de Wyckel is omgeven door bossen en landerijen. Het prachtige landgoed ‘De Haere’ grenst aan het park. Hier kunt u echt
genieten en tot rust komen.

Uw eigen huisje op de Veluwe? Landleven de Wyckel is gestart met de bouw en verkoop van 28 gelijkvloerse riante vakantiehuizen. De royale kavels grenzen aan de bosrand of kijken uit over de landerijen. Geniet van uw eigen stukje Veluwe!

Ja, ik ben geïnteresseerd in een huisje Veluwe.

Komt u het prachtige natuurgebieden de Veluwe ontdekken? Pak de fiets of mountainbike en maak een mooie tocht over landweggetjes, langs historische boerendorpen en leuke winkeltjes! Op zoek naar een eigen huisje op de Veluwe? Vraag dan een brochure aan of neem direct contact op met Landleven de Wyckel! Bent u er al helemaal over uit en wilt niet langer wachten met een huisje huren op de Veluwe? U kunt nu uw huisje direct reserveren!

Contact aanvragen