Bungalow Veluwe

Bungalow Veluwe

Bent u op zoek naar een bungalow op de Veluwe? Landleven De Wyckel heeft een uitgebreid aanbod als het gaat om de verhuur- en verkoop van vakantiehuizen op de Veluwe. U kunt verschillende soorten huisjes bij ons kopen of huren op de Veluwe. Gun uzelf de luxe van een rustgevend plekje op de Veluwe. Of u nu een vakantiehuis koopt of huurt: we verzekeren u dat u in de prachtige omgeving tot rust kunt komen.

Waarom een bungalow op de Veluwe?

Een bungalow op de Veluwe betekent rust en ontspanning. Bij Landleven De Wyckel staat kwaliteit van leven hoog in het vaandel. Daarom hebben we ons vakantiepark kleinschalig en gemoedelijk ingericht. Door de opzet van het park garanderen wij u rust en privacy. Het park is slechts een paar kilometer verwijderd van het Zuiderzeestadje Elburg, en het Veluwemeer ligt op een steenworp afstand. Volop mogelijkheden dus in de omgeving van ons park! Rust, ontspanning en recreatie kunt u allemaal vinden bij Landleven De Wyckel. Wij bieden enkel de nodige faciliteiten in een natuurrijke omgeving en u kunt zelf kiezen hoe u uw tijd doorbrengt.

Het vakantiepark is bewust kleinschalig ingericht en biedt relatief weinig faciliteiten, zodat er meer geïnvesteerd kon worden in de duurzaamheid van de woningen, wat zorgt voor een maximaal comfortabel verblijf in uw vakantiehuis en vakantiepark.

Voordelen van een bungalow op de Veluwe:

  • Gemoedelijk en kleinschalig
  • Midden op de Veluwe
  • Een paar kilometer verwijderd van Elburg
  • Perfect om helemaal tot uzelf te komen
  • Duurzame woningen

De duurzame vakantiewoningen zijn geschikt voor 2-5 personen of 2-4 personen, afhankelijk van welk vakantiehuis u kiest. De locatie van al onze afzonderlijke huisjes is uiterst geschikt voor rustzoekers. Proef de sfeer in de omgeving en kom geheel tot rust of verken de omgeving middels de prachtige fiets- en wandelroutes die in de omgeving zijn uitgezet.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een bungalow op de Veluwe!

Op zoek naar een bungalow op de Veluwe die helemaal aansluit op uw wensen? Bent u op zoek naar rust en ontspanning, maar ook van een natuurschone omgeving? Vraag dan een brochure aan of neem direct contact op met Landleven De Wyckel! Ervaar het gevoel zelf en boek uw verblijf in één van onze bungalows op de Veluwe!

Contact aanvragen